Rendelkezik olyan eszközzel melyet szeretne az áruházunkban megjeleníttetni?

 

Miért jó ez Önnek:

• cégünk üzletpolitikájának fókuszában az etikus, megbízható, segítőkész hozzáállás szerepel

• a szakmához kapcsolódó eszközök, kiadványok között szerepeltetheti az Ön eszközét, kiadványát is

• nem jár kockázattal, mert az eladási ár teljes mértékben Önt illeti, a tényleges értékesítés az ön webshopjában történik.

• a választott megjelenési módot bármikor módosíthatja,

• Önt nem terheli a díjon kívül más költség.

 

Megjelenési lehetőségek – Szolgáltatások díja

Két lehetőséget kínálunk a megjelenésre

 

Az Ön webshopjának a megjelenítése:

Ebben az esetben a Coaching eszközök, kiadványok webáruházban az Önök webáruházáról jelenítünk meg tájékoztató anyagot, ezen keresztül kapcsolódik az érdeklődő a honlapjukhoz. Ezáltal eljutva az Ön webáruházába,  Önnél böngészheti a kínálatot, rendelheti, vásárolhatja meg a termékeket, kiadványokat.

A havi díj ebben az esetben bruttó havi 5.000.-/ hó. A fizetendő díj minden esetben az adott évre szól,  pl. ha februárban jelenik meg, a díj 2019.02.-2019.12 közötti időszakra fizetendő. Ezen a díjon felül Önnek semmilyen más fizetési kötelezettsége nem keletkezik.

 

A másik lehetőség a termékek, kiadványok tételes megjelenítése:

Ebben az esetben a Coaching eszközök, kiadványok áruház oldalon a termékek tételes bemutatásra kerülnek, a vásárlás, hasonlóan az előbbi esetben az Önök webshopjában történik.

Ebben az esetben a díj a megjelenítendő termék bruttó árának 1%-a, de minimum 1.500.- Ft/hó (ha a megjelenítendő termékek díjának 1%-a összesen kevesebb mint 1 500.-Ft).

 

Ami közös mindkét esetben, hogy az Önök weboldalán történik a vásárlási folyamat, felénk a fentiekben említett díjon felül más pénzügyi, elszámolási kötelezettség nem keletkezik.