Coach/Szupervízor közvetítő


 

Napjainkban egyre hangsúlyosabb a munkaerő megtartása, a munkatársak mentális és fizikai jólléte, mentális fejlesztése, a megfelelő motivácíó kialakítása.

Célunk, hogy olyan oldalt hozzunk létre azoknak a munkáltatóknak, akik támogatni szeretnék munkatársaikat coaching, szupervizíós folyamatokon keresztül, amely segít megtalálni a kollégáiknak legmegfelelőbb segítőt, támogatót.

A coaching és a szupervizíós folyamatok során nagyon fontos a bizalom kérdése, a folyamat csak a feltétlen bizalom és szimpátia esetén lehet eredményes. Könnyen előfordulhat, hogy  a cég munkatársai  nem egy coach-val  szeretnének dolgozni, a coach által alkalmazott módszer is befolyásolhatja a választásukat.

Az oldalon megtalálható coachok minősített coach képzéseken vettek részt, neves coach iskolákban képződtek, akár nemzetközileg elismert akár magyar államilag elismert bizonyítvánnyal rendelkeznek.

A bemutatkozásokban a coachok / szupervízorok megjelenítik az általuk ismert és alkalmazott coaching modelleket, módszereket, hogy milyen területen tevékenykednek (business, life, szupervízor)  így ez is támpontot adhat az érdeklődőknek a választás során.

Az érdeklődők a coachok földrajzi elhelyezkedése alapján is kereshetnek a oldalon.